♥ 1.2.12 ♥
Thursday, February 2, 2012 | 12:25 AM | 0 comments


hye korang !!! hahh ! buat ape tu? hehe .. skati korang lah kan nak buat ape . anis ta kisah pun ..
janji korang sentiasa happy dah sihat2 sejahtera oraitt ..
:face12:
korang tahu tak dgn tajuk enrty anis ny ??
''TARIKH'' 1.2.12
ape maksud tarikh tuu ??:face73:
sebab~
anis suke sgt dengan tarikh tu .
UNIK .. bagi anis lahh .. tp bagi korang anis tak tahu lah .?
yg penting anis suke dgn nombor tu .. satu . dua . satu . dua ..
ngee HEHE :face43:
kalau korang tak suka pi men jauh2 !! syuhhhh syuhh !!
garang pulakk .. =)
garangg manje . :face9:

okay lah .. anis tak ada idea dah nak menaip ny .. hhaha . otak beku .. makan ais krim je kan .. hehe . nty anis update lagy blog anis dgn crite2 alkisah CERITERA CINTA AKU ♥ DIA
♥LURVE YO0UU DEAR♥ ..







Yang menyayangimu::

Older Post | Newer Post

+Follow // Dashboard
Hi Pretty/Handsome :] Welcome to princessanisaleyna.blogspot.com . Enjoy your trip here. Please be nice if you want me to respect you.

Nothing'sOver;