♥ suara hati meluahkan rasa ♥
Wednesday, January 18, 2012 | 1:03 AM | 0 comments
assalamualaikum ..
:c:
haa~ jawab .. jgn tak jawab .. memang lama sangat lahh anis tak update blog ny . kankankan:131:
anis nak share something ny .. nak tahu takkk ?? humm .. kalau nak tahu . duduk diam2 . jgn merayap2 .. nty ta dpt gule2 .. haha .. *merepek dahh:face18: .. ... anis teringat dekat sahabat anis masa kecik .. tapi~ nak buat mcm mana . Allah lebih sayang dia .. perangai kami sama sangat2..*korang tengok tak cerita DIA ATHILA astro prima . mcm tu lah perangai kami . bila anis tengok cerita tu .. tetibe air mate ny keluar sendiri:face41: .. sebab~..crite tu punye pasal lahhhhh:face24:
apa2 pun .. crite tu best ,,, ngeebiggrin *bodek balik kisah yg anis nak cerite ny kisah ADAM .. bace okay exclaimexclaim

"Pada tarikh 1 oktober 2010 , jumaat :: 2 tahun lepas .. anis tengah duduk dekat ruang tv *senang crite empat lepak2 dekat rumah anis .. mase tu anis dgn abah anis jee tengok tv . abah pun cakap someting dekat anis ........ abah:65: adekk . kawan rapat adek masa kecik dah meninggal .. tadi cik lin[jiran anis at tanjong karang] bagi tahu . anis:65: siapa ???:face73: *anis tanye dgn nada terkejot abah diamm ..... ~:face10:
anis tertinggi suara dekat abah .. anis tanye lagi sekali SIAPA !!! abah :65: ADAM~~ *dgn nada yg perlahan abah sebot name arwah . anis:65:sakit apa ??? bila ? mcm mana boleyh meninggal ? bertubi-tudi soalan anis tanye dekat abah .. tp tak ade respon .. anis tanye ibu . ibu :65: arwah excident adek . dekat shah alam . arwah masuk jalan kereta . tak guna jalan motor .. ....................................... anis hanya mampu terdiam . sikit pun air mata anis tak keluar . kebal nya anis waktu tu . anis ajak ibu balek tanjong karang . tp ibu cakap arwah sudah dikebumikan di shah alam ,, YA ALLAH .. hanya ENGKAU yg mengerti perasaan anis masa tu .. anis terus lari masuk bilik . tekup muka dgn bantal . anis menangis puas2 ..:face36::face22:----------------------------------------------------------------------------
adam .. aku dan kau membesar bersame .. umur kita sama , huruf permulan nama kita sama , hobi kita sama , kenakalan kita sama , kite kene marah sama2 , kite mengaji pun bersama .. ape yg kita buat mesti bersama .. tp itu dulu .. hanya dulu .. tak mungkin ia akan kembali .. aku rindu senyuman kau .. suara kau .. gelak tawa kau .. AKU RINDU .. aku ingat satu bende ny .. peristiwa yg tak mungkin aku lupe kan .. kau slalu panjat pagar semata nak pergi umh aku.. and kite mkn ketam .. durian .. haaa ~~ durian .. ade cerita disebalik durian .. tp biarlah cerita tu hanya ku dengan arwah sahaje yg tahu .. apa pun .. ADAM .. aku sentiasa doakan kau disana supaya aman dan tenang .. dan ditempat kan ditempat orang2 yang beriman disisi ALLAH S.W.T .. AKU RINDU KAU SANGAT .. :face74:





Older Post | Newer Post

+Follow // Dashboard
Hi Pretty/Handsome :] Welcome to princessanisaleyna.blogspot.com . Enjoy your trip here. Please be nice if you want me to respect you.

Nothing'sOver;