♥kembali pulang♥
Tuesday, December 6, 2011 | 11:23 PM | 0 comments
assalamualaikum ..

dah lame sangat anis tak update blog anis ny .. hummpp !
ape ape pun anis nak tanye korang ny .. korang sihat ??
=) hehhe.. anis sihat .. tapi haty je yang sakit ..
sebelum ny anis ade post at blog pasal adeq angkat anis ladies yang anis sayang sangat ..
tapi tah kenape tetibe hubungan kitorang mcm ..... tak tahu nak cakap macam mane ,,
hanya Allah aje yang faham and tahu perasaan anis .. 

okay lahh . anis tak nak ingat dah pasal ny .. taknaktaknaktaknak...
hehe ... 
ape yang pentinggg .......
anis dahh MERDEKA !!!!
merdeka dari alam persekolahan .. heheheheh
ape2 pun untuk adeq2 yg still study ..
study smart okay ... 
jangan asyik sangat bercinta ..
ingat !! 
*kejayaan boleh terhalang dengan bercinta ny ,.,




Older Post | Newer Post

+Follow // Dashboard
Hi Pretty/Handsome :] Welcome to princessanisaleyna.blogspot.com . Enjoy your trip here. Please be nice if you want me to respect you.

Nothing'sOver;